torstai 8. heinäkuuta 2010

Salaisessa Puutarhassa

Hah, eilen jaksoin rämpyttää Bera Ýrin 40+ kertaa Ashford Abbeyn ja viereisen kylän välillä. Kyllä, olen inhottava lusmu, joka keräsi 50 Punaista Iristä (Red Iris Flower) luuppaamalla tuota kohtaa tab-namiska pohjassa :P Ehkä jollain hahmolla joskus jaksan oikeasti kierrellä keräämässä ne kaikki 50 vaadittavaa iristä. Ehkä.

Sattui niin, että minulla oli iso läjä Käytettyjä Vöitä (Worn Belt) ja Nicholas Sandford sattuipi keräämään niitä juurikin eilen, joten samalla vaivalla päätin sitten kerätä Professori Yakkingtonille tarvittavat 50 iristä, kun kerta Salaiseen Puutarhaan olisin menossa. Siitä siis johtui irisinnostukseni.

Sain kolme lahjaa (Gift of the Huntsman), jotka sisälsivät 5 Champagne Poppersia, 5 Hunter's Alea ja 5 Jars of Honeya. Tutkailin wikistä asiaa ja ensimmäiset aiheuttavat vain kaikille pelaajille näkyvää konfettisadetta popsautettaessa! Popsauttelin sitten kaikki 5 inventaariostani tilaa viemästä, kun en muutakaan keksinyt niille :D

Alekoholit juomalla olisi päässyt lähemmäs Känniääliö (Drunkard) -titteliä, jota en ole kovin halukas saamaan, joten myin omat alekoholini Kauppiaalle (Merchant). Tästä nettosin enemmän kuin vöiden arvon eli 25 kultaa.

Jäljellä on vielä Hunajapurkit. Syömällä hunajaa voi saada aikaiseksi Sokeriöverit (Sugar Rush), jonka avulla voi pinkoa 25% nopeammin - mutta vain kaupungissa! Hiukan olen öööh, että hiellä ansaitut vyöt tuottivat vain läjän höpöä hassuttelukamaa :D

Yakkingtonilta sentään lunastin ylimääräisen tarvikepussukan (Small Equipment Pack), josta on ihan hyötyäkin. Sinne kun saa sujautettua 5 Weaponia/Armoria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti