tiistai 27. heinäkuuta 2010

Menimme Yöhön porukalla

Höhöö, vähän taukoa GW:n peluussa. En näemmä ole päivittänyt tänne, että jossain vaiheessa Propsu kyllästytti jo sen verran, että loin Facsuun hahmon ja pelailin sillä päivän verran, mutta siitä lisää toiste.

Eilen pari kaveriani innostivat minut pelaamaan kanssaan, kun toinen oli juuri ostanut Nightfallsin itselleen, joten minäkin katkaisin pitkän GW-taukoni ja kaivoin pelin esiin koneen syövereistä. Tämä oli ensimmäinen kertani Naitfussa, joten eipä siis muuta kuin luomaan uutta hahmoa! Onneksi olin pohdiskellut Naitfun hahmoa etsiessäni nimiyhdistelmää Facsun hahmolleni, joten nimi ja haluamani ammatit olivat jo valmiiksi suunniteltuina :)

1) Monk/Paragon
Geira Amadea Ardis
(eng.) Spear "Love of God" EagleGoddess

Kaverini pelasivat yhdistelmillä Dervish/Warrior, Elementalist/Mesmer ja Dervish/Monk. Pääsin liittymään heidän kiltaansa ja sain ensimmäisen viittani, jee! Sain Geira Amadean pelattua level 5 -tasolle, varusteenaan Siipisauva (Winged Staff), joka ei vielä ole kovin kummoinen voimiltaan, mutta kunhan saan Iskurukoukseni (Smity Prayers) boostattua tasolle 5 asti, niin voin ostaa Asesepältä kovempitasoisen Siipisauvan.

Mitä tulee ensikokemukseeni ryhmäpeluusta, niin tuota aika kaoottista. Jotenkin suuri osa tapahtumista menee ohi ja sitä tulee vain seurailtua muita ilman, että on ihan selkeää käsitystä siitä, mitä on tekeillä. Toisinaan muut tekevät kaiken hujauksessa ja tilanne on jo ohi, kun sinä vasta olet kokoamassa ajatuksiasi. Myös juonikaaret vähän unohtuvat, kun ei ole aikaa lukea ajatuksella kaikkea tekstiä, mitä eri statistihahmoilla on kerrottavanaan.

Niinpä päätin luoda tänään uuden hahmon Naitfuun, jolla voin pelailla yksikseni, jotta pääsen vähän paremmin jyvälle tuosta pelimaailmasta, kun saa rauhassa keskittyä, että mitäs kaikkea tässä nyt onkaan ja tapahtuu. Helpompi ehkä osallistua ryhmäpeluuseenkin, kun kaikki ei ole täysin uutta ja tule puskista. Tänä aamuna aloittelenkin sitten uudella hahmollani Naitfussa:

2) Elementalist/Ranger
Teitný Amal Dýrlaug
(eng.) MerryNew Diligent WildAnimalVow

Vanhat lemppariammattini pääsevät vihdoin yhdistymään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti