tiistai 6. heinäkuuta 2010

Charmed Animals

On muuten täysi sattuma, että valitsin kahdelle hahmolleni nimiksi Bera "Karhu" ja Úlfa "Susi". Tänään vasta tutkin, mitä kaikkia eläimiä Rangerin on yleensä mahdollista lumota omistukseensa ja kappas. Propsussa on mahdollista lumota karhu ja susi :D Nämä vaikuttivat myös Propsun eläimistä kiinnostavimmilta. Facsussa ja Naitfussa onkin sitten mahdollista lumota tiikeri ja krokotiili 8) Myös Nortissa (lisäosa Eye of the North) tulevan jääkarhun lumoamismahdollisuus kutkuttelee. Valkea nalle! *syränsyrän*

Mutta Propsun ongelmiin. Sen tavallisen karhun lumoaminen vaatii toisen pelaajan apua (tästä on jopa tehty opastava youtube-video, lol), joten en ehkä ihan heti pääse eroon Bera Ýrin Kissasta (Melandru's Stalker). Tällä hetkellä olen pelaillut vasta yksikseni ja ottanut tuntumaa tuohon peliin, joten ei ole apujoukkoja ulottuvilla. Nyt tekisi kyllä mieli pyytää jotakuta Bera Ýrin avuksi, sillä haluan nallen!

Susi onkin sitten helpompi tapaus. Pitäisi onnistua yksikseenkin ja pienellä vaivalla, joten Úlfa Lóalla ei pitäisi olla ongelmia saada omaa hukkaa heti pelin alussa, kunhan jaksan hahmon joskus luoda ja ottaa peliin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti